hoofdfoto

hoofdfoto

18 september 2016

Brocante en Antiek markt Haarlem

Gister samen met Willem naar de grote Brocante en Antiek Markt in Haarlem geweest. Volgens de brocantekalenders een markt waarbij je je op een Parijse boulevard waant. Daar ben ik het niet helemaal mee eens, de markt wordt op de Dreef gehouden en ligt inderdaad tussen parken en villa's, maar de Franse gezelligheid ontbrak en dat vond ik jammer. Nergens gelegenheid om even met een lekkere cappuccino o.i.d. te starten. Een mooie markt is het wel, een mix van antiek en brocante. Niet een markt om mazzeltjes te vinden, maar wel een markt met mooie bijzondere items.

Het leuke is dat als ik met Willem op stap ga, ik altijd met andere vondsten thuis kom, dan wanneer ik alleen, of met anderen op stap ga. Nu ga ik met Willem ook meestal naar een brocantemarkt en niet zo zeer naar de rommelmarkten en daar zit natuurlijk verschil in. Ook gister lukte het ons weer iets te vinden dat je niet overal tegenkomt en dat blijft leuk.


We vonden een mooi oud stolpje met daarin twee opgezette eendjes. Ik zal hiermee vast niet iedereen blij maken, maar mezelf in ieder geval wel en Willem gelukkig ook.


Jonge eendjes vertederen me altijd zo in het voorjaar, en nu heb ik twee in huis waar ik gewoon de hele dag naar kan kijken. Ik word er blij van, onze brocante aankoop is weer geslaagd.

Groeten Agnes

Geen opmerkingen: